fbpx

таг: тимбилдингот

Во тимот на Ретки болести на „Охрид трчаТ“ ќе трчаат пациенти...

0
В недела, на петти јуни, тимбилдингот на ретките болести по шестти пат на Охрид ТрчаТ е спремен да ја поддржи заедницата на ретките...