fbpx

таг: Тик

Тик Ток го суспендира преносот во живо и новите содржини во...

0
Видео-апликацијата Тик Ток вели дека го прекинува преносот во живо и новите содржини на својот видео сервис во Русија додека ги разгледува безбедносните...