fbpx

таг: течност

Спречува болести на црниот дроб, кандида и хипергликемија: Дознајте се за...

0
Моќната сурутка е течност која останува како „нуспроизвод“ на урдата, полна со витамини, протеини и малку калории. Застапниците на здравата исхрана веруваат...