fbpx

таг: тече

Земјоделски инспекторат: Стигнуваат приговори од тутунарите, вчера откупени 440 тони по...

0
Непречено тече откупот на тутунот во Прилеп. Производителите ги носат договорените количини на вагите, но го оспоруваат она што сметаат...