fbpx

таг: терминот

Дали животниот партнер мора да ви биде средна душа? 4 работи...

0
Терминот „сродна душа“ се користи многу често, но малкумина знаат што всушност значи тоа. Дали тоа значи дека сте предодредени да бидете заедно,...

Важни информации за сите граѓани кои го пропуштиле терминот за имунизација

0
Граѓаните кои го пропуштиле терминот за имунизација поради најразлични причини се интересираат дали може да презакажат и кога повторно ќе стасаат на ред....