fbpx

таг: територии

Делта сојот на ковид-19 регистриран во 124 држави

0
Од 13 јули бројот на земји и територии, во кои циркулира многу заразниот делта сој на коронавирусот,...

СЗО: Делта мутацијата на Ковид-19 регистрирана во 124 држави

0
Бројот на земји и територии, во кои циркулира многу заразниот делта сој на коронавирусот, е зголемен за уште седум од 13 јули, па...

Делта сојот регистриран во 124 држави

0
Бројот на земји и територии, во кои циркулира многу заразниот делта сој на коронавирусот, е зголемен за уште седум од 13 јули, па...

СЗО: Британската мутација на коронавирусот присутна во 70 земји

0
Бројот на земји и територии во кои е присутна новата мутација на коронавирусот откриена во Велика Британија се зголеми на 70, односно за...