fbpx

таг: терапевтската

Д-р Афродита Стомнароска-Јованоски: Не плашете се од хормонска супституциска терапија во...

0
Денес, терапевтската ефикасност на хормонското лекување на патолошкиот климактериум не подлежи на никаков сомнеж. Принципот е едноставен – ја заменува функцијата на...