fbpx

таг: Теов

Разговор со Мартин Теов, член на Управен одбор на „Винер Лајф“:...

0
Наш соговорник е Мартин Теов, член на Управниот одбор на „Винер Лајф“. Какви резултати остварува „Винер Лајф“ оваа година и како се справува со последиците од...