fbpx

таг: тендер

Странци ќе ни градат автопати без тендер – ни пратениците, ни...

0
Наместо со тендер, со закон е избрана фирма која ќе гради автопатишта. Изградбата на Коридорите 8 и 10 сега се отворен пат за...

Капитални проекти во 2021 – реализација и ветувања за патишта, пруги,...

0
Нов тендер за избор на фирма што ќе го доврши неизградениот дел од делницата Бељаковце – Куманово и ќе ја...