fbpx

таг: тенденциозните

ГАК: Тенденциозни и злонамерни се шпекулации на социјалните мрежи за причините...

0
Во врска со тенденциозните и злонамерни шпекулации на социјалните мрежи за причините за смртта на пациентката Н.К. родена 1987 година од Скопје, ЈЗУ...