fbpx

таг: телефон

Шаоми е најпродаван телефон во Европа

0
Првпат досега, Ксиаоми е најпродаваниот телефон во Европа. Кинескиот гигант „Ксиаоми“ продолжува со растот и во производството и во продажбата. Тој...

Шаоми е најпродаван телефон во Европа

0
Првпат досега, Ксиаоми е најпродаваниот телефон во Европа. Кинескиот гигант „Ксиаоми“ продолжува со растот и во производството и во продажбата. Тој...

ВИДЕО: Ова е најмалиот телефон на светот, има една работа што...

0
Zanco е најмалиот мобилен телефон во светот. Дијагоналата на екранот му е 1,2 сантиметри, резолуцијата на екранот 64х32, а целосната големина 46.7...