fbpx

таг: Телекомуникациската

A1 Македонија има најбрза мобилна мрежа на територијата на целата држава...

0
Телекомуникациската компанија А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека има најдобри измерени вредности при мерењата на квалитетот на мобилните мрежи на...