fbpx

таг: текстови

Во четврта сезона од кампањата „Ги запознаваме ретките болести“ се обработени...

0
Преку соодветни текстови, видео и аудио записи и годинава, од 1 февруари, продолжува Националната кампања „Ги запознаваме ретките болести“, соопшти здружението „Ретко е...