fbpx

таг: тегнеме

Д-р Даниловски: Ќе се соочиме со ужас без крај ако не...

0
Ако полека се тегнеме со вакцинирањето со тоа му се дава шанса на вирусот да и избега на вакцината, да мутира. Да најде...