fbpx

таг: твитовите

Твитер воведува реакции како на Фејсбук

0
Твитер воведува реакции за твитовите, покрај вообичаениот „фејв“ корисниците ќе можат да оставаат и реакции на твитовите, слично како на статустите кои се...

Твитер воведува реакции како на Фејсбук

0
Твитер воведува реакции за твитовите, покрај вообичаениот „фејв“ корисниците ќе можат да оставаат и реакции на твитовите, слично како на статустите кои се...