fbpx

таг: Тајланд

Во Тајланд почна со работа најголемата пловечка сончева фарма

0
Во Тајланд беше пуштена во употреба најголемата пловечка сончева фарма во светот. Таа е изградена на браната „Сириндхорн“, на реката Лам Дом Нои....

Змија влегла во двор, и завршила претепана со метла: Храбрата мајка...

0
Преплашена мајка од Тајланд го чистела дворот, кога забележала дека нешто се вртка во грмушката. Тогаш кобра излезе од мракот и започна...