fbpx

таг: ТАП

Во Албанија за девет месеци 110 милиони евра странски инвестиции помалку

0
Завршувањето на трансјадранскиот гасовод, ТАП и пандемијата со Ковид-19 значително ги намалија странските директни инвестиции во Албанија, објави Централна банка...