таг: табу

Холивуд со неверување гледа на нивната љубовна приказна: Што ја натерало...

0
Нивната љубов е табу тема дури и за Холивуд… Долф Лундгрен има 63 години и во Холивуд е...

Разговор со Јана Коцевска, основачка на „Тиииит! Инк“: Може ли да зборуваме...

0
Денес зборот табу најчесто се поистоветува со отсуство од јавниот дискурс или пак тема за која ретко се говори јавно. Во таа смисла...