таг: сoслушувањето

Веља Невоља се згрозил од сопствените злосторства: Повраќал во судница кога...

0
Почна сoслушувањето на најопасната криминална група на Балканот. Велимир Беливук влезе во судница и се соочи на суд. Веља Невоља и Марко...