таг: сјае

Љубовен хороскоп за време на ретроградниот Меркур од 10 мај до...

0
Пролетта пристигна, сонцето сјае, а ретроградниот Меркур официјално се врати во градот. Од 10 мај до 3 јуни, Меркур ќе го има...