fbpx

таг: сфативме

Бил Гејтс: Се гледа крајот на пандемијата

0
Кога пандемијата нè погоди, сфативме дека тоа е глобален проблем и мораше да организираме ресурси на глобално ниво. Многумина помогнаа, особено Велика Британија,...