fbpx

таг: суеверијата

Зошто веруваме дека поминување под скали сее несреќа и зошто мора...

0
Со текот на времето, суеверијата стана толку вкоренета во нашето општество што честопати несвесно извршуваме одредени суеверни дела! Погледнете од каде...