fbpx

таг: Студентската

Ќе се појави нова варијанта на ковид од која нема да...

0
Епидемиологот од Студентската поликлиника Мила Пауниќ денеска изјави дека корона вирусот постојано мутира и дека доколку не се вакцинираат доволно луѓе, ќе се...