таг: Стручната

Мијаковски: Штотуку дознавме, млада лекарка од Куманово, двојно вакцинирана, починала во...

0
Мојата резигнираност и револт против „стручната екипа” на Филипче, поради огромниот број на изгубени животи (досега околу 7.500), во ковид болниците на Република...

Конечно Ивермектинот доаѓа и во Македонија!

0
Стручната комисија формирана од министерот за здравство изготвила позитивно мислење за лекот Ивермектин и истото ќе го испрати до Агенцијата за лекови...