таг: стрипови

Новиот Супермен е бисексуалец! (ФОТО)

0
Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба...