fbpx

таг: Стресот

Работата на компјутер e физички предизвик за телото

0
Стресот предизвикан од современиот начин на работа на компјутер e предизвик за сечие тело. Главата и вратот често страдаат од положбата во којашто...

Работа пред компјутер е тешка физичка работа

0
Стресот предизвикан од современиот начин на работа пред компјутер e предизвик за сечие тело. Главата и вратот често страдаат од положбата во којашто...

Решението е во овие четири магични состојки: Намалете го стресот на...

0
Стресот стана дел од секојдневието, а ако веќе сте го сфатиле тоа, постои природен начин на кој можете да го ублажите во текот...

За што најмногу се расправаат паровите за време на празниците?

0
Стресот околу новогодишните празници многу често се одразува на врската, особено ако сте во брак. Мислите на пари, на шопинг, на семејството, на...

ОВА СЕ ЈАСНИ ЗНАЦИ ДЕКА СТЕ ПОД СТРЕС: Препознајте ги на...

0
Стресот е дел од секојдневието на човекот, а не сме ни свесни како влијае на организмот. Вашето тело испраќа алармни сигнали –...

Најбрз начин да се ослободите од стресот: Ориентална техника за опуштање

0
Стресот е еден од најголемите проблеми на современото општество, кој особено лошо делува врз здравјето на луѓето. Во Јапонија, каде што живеат...