fbpx

таг: стратегија

Колку долго луѓето можат да живеат? Научниците го открија максималниот животен...

0
Научниците претставија паметна стратегија за користење на тестовите за крвта за кои тврдат дека можат да ја измерат максималната возраст којашто човечкото...

Објавен извештај според кој Кина направила геноцид над Ујгурите

0
Во независниот извештај објавен денеска од Њулајнс центарот за стратегија и политика од Вашингтон, се вели дека...