fbpx

таг: стравувам

Петличковски: Не стравувам дека ќе се шири вирусот кога децата ќе...

0
Лично не стравувам дека ќе се прошири вирусот ковид-19 откако децата ќе престанат да ги носат маските додека се на настава, бидејќи преносот...