fbpx

таг: Стојческа

Ева се роди на пат кон Прилеп – порудување во возило...

0
Ева Стојческа се роди овој 2 мај во болничкото комбе на пат кон Прилеп. Како што раскажува Жарко Симески, директор на Здраствениот дом...