fbpx

таг: стопроцентна

Некои се вакцинирале и, сепак, се заразиле со коронавирус. Како е...

0
 Заштитата со вакцината не е стопроцентна, но ако лицето се зарази по вакцинирањето, клиничката слика би требало да биде поблага. ...