fbpx

таг: Стинг

Стинг ги продаде правата за целата своја музика на „Јуниверзал“

0
 Британскиот пејач и текстописец Стинг го продаде целиот свој музички каталог на „Јуниверзал мјузик паблишинг груп“, се соопштува на интернет-страницата на компанијата. ...