fbpx

таг: статијата

Француски медиуми – Три „буриња барут“ во Европа, меѓу нив и...

0
Според авторот на статијата, Фабиен Казенава, Европската унија сѐ повеќе стравува дека ќе избие вооружен конфликт на прагот на континентот –...