таг: споменици

Споменици, објекти, општински згради, дуќани во охридската чаршија осветлени во боите...

0
Локални и национални згради и споменици, објекти, дуќани во охридската чаршија се осветлени во боите на ретките болести кои во февруари се придружуваат...