таг: специјалисти

И француските доктори потврдија: Витаминот Д помага за намалување на заразата...

0
Седумдесет и три доктори специјалисти и шест медицински здруженија порачаа „да му се даде како додаток на целото француско население витамин Д“ на...

Француски доктори: Витаминот Д помага за намалување на заразата од Ковид-19

0
Седумдесет и три доктори специјалисти и шест медицински здруженија порачаа „да му се даде како додаток на целото француско население витамин Д“ на...