таг: состанат

Во Прага состанок на шефови на држави или влади на ЕУ

0
Лидерите на ЕУ ќе се состанат во Прага за да разговараат за трите...

Лидерите на ЕУ ќе разговараат за Русија

0
Лидерите на Европската унија ќе се состанат денеска за да разговараат за зголемувањето на војниците...

Дводневен состанок на министрите за одбрана на НАТО

0
Министрите за одбрана на НАТО ќе се состанат денеска и утре во Брисел при што...

Дводневен состанок на шефовите на држави или влади на ЕУ

0
Лидерите на ЕУ ќе се состанат во Порто на 7 и 8 мај за да разговараат за...