fbpx

таг: „Сони“

„Сони“ најави компанија за електромобили

0
Електронскиот гигант „Сони“ го претстави новиот прототип на својот електричен автомобил „Вижн С“ и го најави создавањето компанија која ќе ги истражува можностите...

Гигантот „Сони“ најави компанија за електрични автомобили

0
Електронскиот гигант „Сони“ го претстави новиот прототип на својот електричен автомобил „Вижн С“ и го најави создавањето компанија која ќе ги истражува можностите...