таг: сонди

Истражување: Во вселената постои трета бариера што ја опкружува и штити...

0
Во 2017 година, вселенските сонди на НАСА открија масивна „бариера“ која ја создал човек, а истата ја опкружува Земјата. Дополнителните истражувања потврдија...