таг: создадени

НЕ ГИ КОМБИНИРАЈТЕ ОВИЕ НАМИРНИЦИ: Можеби се вкусни заедно, но многу...

0
Некои намирници се како создадени едни за други, додека пак одредени комбинации може да доведат до здравствени проблеми, па треба да ги избегнуваме....

Жените потврдија: Партнерите ни предизвикуваат поголем стрес отколку децата!

0
Постојаните притисоци создадени од самиот факт дека сте родител можат да остават трага на човекот. Но, една нова студија открива дека жените...