таг: Согласно

Д-р Ставриќ: Во ред е родителите да ја заборавиле ревакцината за...

0
Целосно вакцинирано дете согласно возраста е дете кое ги има примено сите вакцини според календарот за имунизација во Македонија. Во поглед на пертусис...

Д-р Ставриќ: Во ред е родителите да ја заборавиле ревакцината за...

0
Целосно вакцинирано дете согласно возраста е дете кое ги има примено сите вакцини според календарот за имунизација во Македонија. Во поглед на пертусис...

Во Србија од денеска дозволено движење на возила со косовски регистарски...

0
Согласно одлуката на Владата на Србија од 25 декември минатата година, на територијата...

Министерството за здравство почна со неделни извештаи за ковид-позитивни

0
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во текот на минатата недела: Направени се 3.281 тест, а...

Нови 50 случаи на ковид-19 од 523 тестови, 13 се реинфекции

0
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 523 тестови, а регистрирани...

Вкупно тројца починати, нови 44 случаи на ковид-19 од 564 тестови

0
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 564 тестови, а регистрирани...

Вкупно двајца починати и 34 нови случаи на ковид-19

0
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 598 тестови, а регистрирани...

Еден пациент почина од ковид-19, регистрирани се нови 57 случаи од...

0
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 808 тестови, а регистрирани...

Вкупно двајца починати и 80 новозаразени со ковид-19 во последните три...

0
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 14.10 до 16.10.2022): Направени се...

70 нови позитивни случаи на Ковид-19

0
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 629 тестови, а регистрирани...