таг: собрале

Професори

0
Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да тргне им рекле:– Овој авион целосно е дизајниран...

Професори

0
Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да тргне им рекле:– Овој авион целосно е дизајниран...