таг: Сноуден

Сноуден доби син

0
Американскиот „свиркач“ Едвард Сноуден и неговата сопруга добија син, а веста ја споделија на социјалните мрежи. – Среќни празници од нашето новопроширено...

Едвард Сноуден стана татко

0
Американскиот „свиркач” Едвард Сноуден и неговата сопруга добија син, а веста ја споделија на социјалните мрежи. „Среќни празници од...