fbpx

таг: “Снепчет”

“Снепчет” го бележи најголемиот пораст, сега има 293 милиони корисници

0
Популарната апликација “Снепчет” го бележи најголемиот раст во периодот од неколку години. Бројката на дневно активни корисници се зголеми на 293 милиони, а...