таг: Смарагдната

2021 ќе биде најсреќна за овој хороскопски знак

0
Смарагдната година се најавува како многу среќна за најпрогресивниот знак во Зодијакот. Најпрогресивни, најориентирани кон иднината, подготвени да живеат во 22-от век!...