таг: слушаме

Хороскопски знаци кои никогаш не се љубоморни и се радуваат на...

0
реклама Често слушаме колку е важно да негуваме позитивен став кон животот и околината....

Тајната е во хормоните: Конечно знаеме зошто жените сјаат за време...

0
Често слушаме дека жените блескаат во бременоста, а се чини дека не се работи само за комплименти од околината. Имено, експертите сега потврдија...

Прескапа храна, лоши патишта, невозможно купувањето на стан: 10 работи кои...

0
Често слушаме како Канада е ветената земја, колку далеку е добар животот таму и како се е убаво и многу подобро од овде....

Зошто сѐ повеќе вакцинирани се заразуваат со коронавирусот?

0
Последниве недели сѐ почесто слушаме за случаи на вакцинирани што се заразиле со вирусот – меѓу пријателите на нашите пријатели, меѓу познатите личности,...

Да помогнеме: Семејството на Емилија Динева е во тешка финансиска состојба

0
Се слушаме речиси секојдневно, наскоро го очекуваме Иван во посета кај нас. Вака ни раскажа 19 годишниот Влатко Динев, син на Емилија Динева,...

Анета Николова, доктор по ветеринарна медицина зборува за агресивноста на кучињата

0
Многу често го слушаме изразот агресивно куче, но што е навистина агресивно куче? Што е агресивност? Зошто се појавува? За „Слободен печат“...