таг: синови

Според Календарот на МПЦ: Утре се празнуваат овие светители

0
Преподобните Ксенофонт и Марија и нивните синови Јован и Аркадиј Угледни и богати цариграѓани. Живееја богоугодно и со најголемо внимание ги воспитуваа...