таг: сеќавање

Меѓународен ден на сеќавање на катастрофата во Чернобил

0
Обединетите нации го прогласија 26 април за Меѓународен ден на сеќавање на катастрофата во Чернобил. Денот за...

Европски ден на сеќавање на жртвите од тероризмот

0
Денеска Европската комисија го одбележува 15-от Европски ден на сеќавање на жртвите од тероризам – годишен настан...