таг: секако

Од првата голема плата, Тевез купи куќа за сите чичковци и...

0
Карлос Тевез е секако еден од најдобрите аргентински фудбалери во изминатите дваесет години, а моментално ужива играјки...

Еди Марфи наполни 60 години: Среќен сум што моите деца не...

0
Еди Марфи е секако еден од најпознатите комичари кој нè смее со години. Актерот кој денес наполни 60 години, својот талент го...