таг: секакви

Морбиден факт: Постојат поголеми шанси да умреме на својот роденден отколку...

0
Научниците се занимаваат со секакви чудни статистики кои откриваат необични обрасци кои се присутни во нашите животи. Така, една студија објавена во Швајцарија...