таг: Сезер

„Јули“ – филм за Скопје некогаш и денес, премиера на првиот...

0
Инспираран од семејсната приказна Сезер Салихи е режисер на „Јули“ првиот краткометражен филм за земјотресот од 1963-та кој ќе ја доживее својата премиера...