таг: седумдесеттите

ФОТО: Ја оставил поради помлади и поубави: Марина Туцаковиќ страдала по...

0
Tекстописецот Марина Туцаковиќ, во седумдесеттите години од минатиот век, била во љубовна врска со пејачот Оливер Мандиќ, кој во тоа време беил...